Välkommen till butiken med det lilla extra

Historia

Gunns mode startade redan 1958 av Gun Nilsson som är mamma till både butiken och Helena Jacobsson, som driver butiken sedan 2005.

När Gun startade butiken var hon färdigutbildad hattmodist och tillverkade hattar av egen design som sedan såldes i butiken. Då var hattar trendigt och det köptes in både hattar och väskor från andra leverantörer.

1987 började Helena arbeta i butiken som då även började sälja plånböcker, skärp, handskar schalar och smycken. Några år senare flyttade hattarna ut och in kom istället underkläder, strumpor, badkläder och sovplagg. Några år senare fylldes sortimentet på med kläder.

Liksom Gun alltid varit lyhörd och lyssnat på vad kunderna vill ha har Helena fortsatt i samma anda. Ett tecken på att Gun arbetat i rätt riktning var att hon tilldelades kommunens företagarpris år 2004. Fem år senare (2009) var det dags för Helena att mottaga Köpmanspriset. Detta priset kan jämföras med ett kvitto som berättar att man är duktig på det man gör och kunderna är nöjda med det, då det är kunderna som röstat fram vinnaren. Helena blev glad och smickrad över att de fem åren hon hade haft ansvaret för butiken hade varit uppskattade av kunderna.

Ytterligare 10 år senare, 2019, var det återigen dags för Helena att mottaga Köpmanspriset.
Detta är ett bevis på att det arbetas i rätt riktning på Gunns Mode.

image00018
image00003
image00013

Det är snabba svängningar i modebranschen och då gäller det att man hänger med. Hos oss hittar man ett personligt utvald sortiment. Vi har plockat guldkornen från kollektioner som visats på modeveckorna i Stockholm och Köpenhamn.
Vi har även hittat unika stilar genom våra resor till Europas modestäder. Styrkan med en privatägd butik är att det är vi själva som bestämmer vad som ska köpas in. Därför ser vårt sortiment inte ut som det gör i alla andra modebutiker. Vi hjälper sen gärna till att kombinera ihop dessa plagg med en personlig touch för er.

Vi siktar alltid på att vara först med det senaste. 2013 var vi bland de allra första med att sälja Victoria´s Secret bodymist och lotion vilket blev en succé. I nuläget har vi ett litet sortiment av parfymer både för dam och herr. Vi har även lösögonfransar och makeup.

image00004
image00023
image00007

Underkläderna är grunden till att kläderna sitter bra. Vi hjälper er att prova ut välsittande bh och trosor som gör att din outfit blir till belåtenhet. Vårt sortiment av figurformade plagg har uppskattats av många.
Shape-linne och trosor kan vara helt avgörande om man ska köpa klänningen, tunikan eller att inte köpa dem. Dessa magiska plagg trollar bort ”kärlekshandtag”, ”muffinsmagar” samt ”ridbyxlår” och gör att man ser slankare ut!

Även våra accessoarer är noga utvalda, för de är “pricken äver i:et”.
Vi säljer supertrendiga sneakers, sandaler och boots från Tamaris.
Skorna är inte bara unika, utan även fotriktiga.
Under våren 2020 fick vi dessutom in olika typer av skor från välkända Tamaris, och efter ca ett år hade vi en stor skoavdelning med ungefär 150 olika sorters skor, boots och stövlar.
Här finns även märken såsom Rosa Negra, Soave, CC Resort och Mockasino.

Våra väskor kommer bla från en svensk designer som heter Ulrika. Det finns väskor för både vardag och fest.

Vår styrka är att vi kan klä er från topp till tå och inifrån och ut med underkläder, strumpor, kläder, smycken, väskor, skärp och skor.

Det senaste tillskottet i sortimentet är attraktiva herrskjortor och piké från Dahlin by Eberståhl.

Vi som arbetar på Gunns Mode har mode och skönhet som vårt största intresse. Helena har arbetat med mode i över 35år och både, Madde och Susse har många års erfarenhet från andra modebutiker.
Vår ambition är att kunderna ska lämna butiken med ett leende på läpparna och och återkomma gång på gång.