Välkommen till butiken med det lilla extra

Historia

Gunns mode startade redan 1958 av Gun Nilsson som är mamma till både butiken och Helena Jacobsson, som driver butiken sedan 2005.

När Gun startade butiken var hon färdigutbildad hattmodist och tillverkade hattar av egen design som sedan såldes i butiken. Då var hattar trendigt och det köptes in både hattar och väskor från andra leverantörer.

1987 började Helena arbeta i butiken som då även började sälja plånböcker, skärp, handskar schalar och smycken. Några år senare flyttade hattarna ut och in kom istället underkläder, strumpor, badkläder och sovplagg. Några år senare fylldes sortimentet på med kläder.

Liksom Gun alltid varit lyhörd och lyssnat på vad kunderna vill ha har Helena fortsatt i samma anda. Ett tecken på att Gun arbetat i rätt riktning var att hon tilldelades kommunens företagarpris år 2004. Sex år senare (2010) var det dags för Helena att mottaga Köpmanspriset. Detta priset kan jämföras med ett kvitto som berättar att man är duktig på det man gör och kunderna är nöjda med det, då det är kunderna som röstat fram vinnaren. Helena blev glad och smickrad över att de fem åren hon hade haft ansvaret för butiken hade varit uppskattade av kunderna.

image00033_mindre_gunnsmode
image00029_mindre_gunnsmode
image00014_mindre_gunnsmode

Det är snabba svängningar i modebranschen och då gäller det att man hänger med. Hos oss hittar man ett personligt utvald sortiment. Vi har plockat guldkornen från kollektioner som visats på modeveckorna i Stockholm och Köpenhamn.
Vi har även hittat unika stilar genom våra resor till Köpenhamn och Istanbul. Styrkan med en privatägd butik är att det är vi själva som bestämmer vad som ska köpas in. Därför ser vårt sortiment inte ut som det gör i alla andra modebutiker. Vi hjälper sen gärna till att kombinera ihop dessa plagg med en personlig touch för er.

2013 utökade vi sortimentet med Victoria´s Secret bodymist och lotion vilket blev en succé. När vi såg att efterfrågan var så stor på skönhetsvård, och ökade hela tiden, tog vi in smink från Elf, ansiktsvård, parfymer samt kroppsvård från olika fabrikat.

image00023_mindre_gunnsmode
image00031_mindre_gunnsmode
image00027_mindre_gunnsmode

Underkläderna är grunden till att kläderna sitter bra. Vi hjälper er att prova ut välsittande bh och trosor som gör att din outfit blir till belåtenhet. Vårt sortiment av figurformade plagg har uppskattats av många.
Shape-linne och trosor kan vara helt avgörande om man ska köpa klänningen, tunikan eller att inte köpa dem. Dessa magiska plagg trollar bort ”kärlekshandtag”, ”muffinsmagar” samt ”ridbyxlår” och gör att man ser slankare ut!

Även våra accessoarer är noga utvalda, för de är “pricken äver i:et”.
Vi säljer supertrendiga sneakers, sandaler och boots från Steve Madden.
Skorna är inte bara unika, utan även fotriktiga.
Under våren 2020 kommer vi dessutom att få in olika typer av skor från välkända Tamaris.

Våra väskor kommer bla från en svensk designer som heter Ulrika. Det finns väskor för både vardag och fest.

Vårt smink kommer från elf som lovar att alla produkter är veganska och ej testade på djur.

Vi som arbetar på Gunns Mode har mode och skönhet som vårt största intresse. Helena har arbetat med mode i 30år och både Linda, Madde och Susse har många års erfarenhet från andra modebutiker.
Vår ambition är att kunderna ska lämna butiken med ett leende på läpparna och och återkomma gång på gång.